Видання Fortune назвало найкращого бізнесмена 2020 року
Категорія
Економіка
Дата публікації

Видання Fortune назвало найкращого бізнесмена 2020 року

Видання Fortune назвало найкращого бізнесмена 2020 року
Джерело:  online.ua

Експерти авторитетного видання Fortune назвали всесвітньо відомого американського винахідника та підприємця, генерального директора SpaceX та ідейного натхненника компанії Tesla Ілона Маска найкращим бізнесменом 2020 року. Автори щорічного рейтингу звертають увагу на те, що включення Tesla в біржовий індекс S&P 500 зробило Маска другою найбагатшою людиною у світі. Що важливо розуміти, мільярдеру навіть вдалося обігнати Білла Гейтса, хоча цього ніхто не очікував. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт видання.

"Успішний бізнесмен і талановитий винахідник Ілон Маск вирізняється з-поміж інших підприємців, адже він володіє здатністю встановлювати власні правила на світових глобальних ринках, зокрема, на автомобільному, аерокосмічному і технологічному. 49-річний Ілон Маск перетворив невелику компанію з виробництва електромобілів з Силіконової долини на провідного автовиробника у світі. Його аерокосмічна компанія SpaceX вперше з 2011 року повернула американців на орбіту", – наголошують експерти видання Fortune.

Варто зазначити, що в рейтинг найкращих бізнесменів 2020 року також потрапили:

  • СEO компанії-виробника мікрочіпів AMD Ліза Су;

  • голова правління Nvidia Дженсен Хуанг;

  • гендиректор Netflix Рід Хастингс;

  • керівник металургійної компанії Fortescue Metals Group Елізабет Гейнс.

Нагадаємо, нещодавно Ілон Маск шокував світ та усю бізнес-спільноту відвертим зізнанням. Винахідник неочікувано для всіх заявив, що у скрутні для компанії часи хотів продати її Apple Inc, проте CEO Apple Тім Кук відкинув цю пропозицію. Про це Маск розповів у своїх соціальних мережах, коментуючи новину про можливий випуск автівки від Apple.

"У найскрутніші часи програми Model 3 я намагався контактувати із Тімом Куком щодо можливого поглинання Tesla компанією Apple за 1/10 вартості компанії зараз. Проте він відмовився від зустрічі", — написав Ілон Маск.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що статки відомого винахідника та бізнесмена Ілона Маска скоротилися на 9 мільярдів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?