Відкриття метро - Кличко виступив з остаточною заявою про дати
Категорія
Україна
Дата публікації

Відкриття метро - Кличко виступив з остаточною заявою про дати

Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко виступив з підтвердження щодо дат відновлення роботи громадського транспорту у метро. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

За його словами, водночас вірус продовжує крокувати столицею, необхідно жорстко дотримуватися правил.

"Щодо наступного етапу послаблень. Із дотриманням усіх норм та регламентів у Києві з 23 травня у звичайному режимі почне працювати наземний громадський транспорт (автобус, трамвай, тролейбус). Розпочнуть роботу магазини площею до 1000 кв. м. Відкриються спортивні та дитячі майданчики у парках, скверах, на прибудинкових територіях", - підкреслив Кличко.

Метрополітен відновить рух з понеділка, 25 травня. На тлі нових послаблень почнуть працювати ринки промисловості й сільськогосподарські ярмарки.

"Рішення щодо дати відкриття великих торгових центрів ми ухвалимо окремо. Після того, як метро відновить роботу", - додав київський мер.

Нагадаємо, перші послаблення ввели в Україні з 11 травня. Напередодні уряд підтримав рішення про перехід у режим адаптивного карантину з 22 числа. Регіони переходитимуть до наступних етапів послаблень окремо один ві одного, у залежності від місцевих показників.

Станом на ранок 21 травня серед українців виявили 19 706 випадків коронавірусу COVID-19. Кількість нових за останню добу склала 476.

Як повідомляв ONLINE.UA, уряд продовжує поетапне пом’якшення в Україні. Вже з 1 червня обіцяють запустити поїзди далекого прямування. "Укрзалізниця" вже готова до відновлення пасажирських перевезень. Про це 21 травня повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій під час інспекційного огляду станції "Київ-Пасажирський".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?