Відкриття нових планет: в мережі влучно пожартували про Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Відкриття нових планет: в мережі влучно пожартували про Путіна

Відкриття нових планет: в мережі влучно пожартували про Путіна
Джерело:  online.ua

У мережі пожартували про президента Росії Володимира Путіна, який нібито вже отримав сигнал від населення  семи екзопланет, схожих на Землю.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського політтехнолога Олексія Голобуцького.


Нагадаємо, вчені NASA заявили про відкриття семи потенційно придатних для життя планет, які знаходяться на відстані в 40 світлових років від Землі в зоряній системі ультрахолодного карлика TRAPPIST-1 в сузір'ї Водолія.


Читайте також: NASA запропонувала прогулянку по планеті, схожій на Землю: яскраве відео


"За заявами Кремля, вони вже отримали звідти сигнал, в якому інопланетяни просять Путіна захистити там у них російськомовних. Майстер з Іркутська вже приступив до ліплення російського космолета. Оголошено всеросійський збір матеріалу для нього...", - пожартував Голобуцький.



Як відомо, Росія вторглася в український Крим і на Донбас саме під приводом захисту російськомовного населення.


У мережі посміялися над припущенням політтехнолога. Зокрема, інші користувачі мережі пожартували щодо того, що насправді на екзопланети вже прибули загиблі проросійські бойовики з позивними Моторола і Гіві, а також пропагандист, постпред РФ в ООН Віталій Чуркін. Igor Gerasko написав: "Чуркін вже там насправді. Застовпив ділянку".




Василь Рубан: "По ходу перші рускогаварящіе вже відбули туди. Гіві на Моторолі прихопивши з собою Чуркіна".


Як повідомляв ONLINE.UA,  відкриття семи землеподобних планет викликало бурхливе обговорення в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?