Відкриття ТРЦ - у Кличка пояснили, чому це неможливо
Категорія
Україна
Дата публікації

Відкриття ТРЦ - у Кличка пояснили, чому це неможливо

Відкриття ТРЦ - у Кличка пояснили, чому це неможливо
Джерело:  Укрінформ

Відновлення повноцінної роботи торгово-розважальних центрів у Києві спровокує появу нової небезпеки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами Валентина Мондриївського, заступника голови КМДА, це призведе до нового шляху поширення коронавірусу.

"Вони поки не відкриваються, тому що ми слідкуємо за рівнем захворюваності. Сьогодні міський голова знову говорив про кількість хворих у місті, і динаміка поки говорить нам про те, що відкриття ТРЦ, де неможливо поки забезпечити перебування за нормами необхідної кількості людей, може бути додатковою небезпекою. Тому вивчаємо ситуацію", - пояснив заступник Віталія Кличка.

Водночас Мондриївський додав, відкриття ТРЦ відбудеться згідно з планом, але трохи пізніше.

Станом на 15 травня в Україні підтвердили 17 330 випадків коронавірусу COVID-19. Перший етап послаблення карантину почався 11 травня. Другий планується розпочати 22-го числа.

Загалом план виходу з режиму обмежень складається з 5 частин. Фінальними його акордами стане, зокрема, повне відновлення роботи громадського транспорту — разом з метрополітенами.

Перші послаблення торкнулися обмеженого руху транспорту, дозволу відвідувати парки й сквери, відкривати літні майданчики та кафе, а також продавати кавові напої для маленьких закладів.

Як повідомляв ONLINE.UA, мер Києва Віталій Кличко у п’ятницю, 15 травня, виступив із терміновим брифінгом через новий спалах коронавірусу COVID-19 у Києві. За його словами, осередком інфекції виявився Дарницький будинок-інтернат. Там підтвердили одразу 81 випадок. Подробиці — за посланням на окремий матеріал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?