Відома російська акторка вдруге стала мамою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома російська акторка вдруге стала мамою

Відома російська акторка вдруге стала мамою
Джерело:  starhit.ru

Російська  акторка Неллі Уварова, відома за роллю Каті Пушкарьової в серіалі "Не родись вродливою", народила другу дитину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "СтарХіт".
У акторки і її чоловіка Олександра Гришина народився син. Радісною новиною з представниками видання поділилися в близькому оточенні пари.
Малюк з'явився на світ 1 листопада. Як назвали дитину - поки невідомо.
Відзначимо, пара вже виховує доньку Ію, якій нещодавно виповнилося чотири роки.
До слова, Неллі Уварова одружена з актором Олександром Гришиним. Акторка приховує подробиці особистого життя. Про те, що у неї народилася перша дитина, журналісти дізналися не так давно.
Нагадаємо, про вагітність зірки стало відомо у вересні цього року.  Неллі з'явилася на зборі трупи в Російському академічному молодіжному театрі, не приховуючи "цікаве" положення.


Як повідомляв ONLINE.UA, російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак, яка знаходиться на останньому місяці вагітності, готується до пологів.  Ксенія зізналася, що дитина з'явиться на світ до її дня народження - 5 листопада, коли їй виповниться 35 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?