Відома українська телеведуча дорікнула українцям
Категорія
Культура
Дата публікації

Відома українська телеведуча дорікнула українцям

Відома українська телеведуча дорікнула українцям
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча та журналістка Яніна Соколова зізналася, що вважає головною проблемою українського суспільства його схильність до "совкової" психології та залежності від холодильника. За її словами, українці керуються саме цими факторами, коли обирають своє майбутнє.

Своєю думкою вона поділилася під час онлайн-зустрічі з фанами на YouTube-каналі, передає ONLINE.UA.

"Всьому виною, що зараз, – це "совкова" психологія, "совкова" холодильникова психологія. Це меркантильний інтерес. Він не може бути сусідом з ідеологічним інтересом... У нас поки мізки так зроблені, що ми не можемо розуміти перспективність в плані добробуту кроків, які пропонують ті кандидати, котрі не говорять: "Швидкі зміни чекайте, зарплати 4 тисячі доларів вчителям, дешева "комуналка" і якісна ковбаса в холодильнику", – зазначила Соколова.

На думку журналістки, українці поки що не в змозі думати на кілька кроків вперед і турбуватися про умови для створення якісного майбутнього.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Яніна Соколова зізналась, що за 7 місяців їй вдалось побороти рак. Журналістка розповіла, що їй довелося пережити 30 променевих терапій і 4-х курсів хіміотерапії в результаті яких вона втратила волосся, брови, вій, а також деякі органи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?