Відомі нові подробиці про відносини Єлизавети II з принцом Гаррі та Меган Маркл
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомі нові подробиці про відносини Єлизавети II з принцом Гаррі та Меган Маркл

Відомі нові подробиці про відносини Єлизавети II з принцом Гаррі та Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Королева Єлизавета ІІ не захотіла виконувати вимоги, які ініціювали принц Гаррі та Меган Маркл щодо змін у палаці. Окрім того, вона відмовилася зпрошувати їх взяти участь у розслідуванні щодо проявів расизму. Інсайдерка Кеті Ніколл зазначила, що під час проживання Меган Маркл та принца Гаррі в палаці, амбітне подружжя мало безліч ідей, як змінити старі установки та внести щось нове у ритм життя монаршої родини. Зі своїми пропозиціями вони зверталися до королеви Єлизавети II, адже хотіли брати активну участь у житті родини. Однак остання постійно відкидала усі їхні ідеї, передає ONLINE.UA з посиланням на  The Express.

"Гаррі й Меган дуже хотіли б взяти участь в обговоренні того, як палац може стати більш ефективним місцем роботи. Але у мене таке відчуття, що все це вирішувалося всередині компанії. Про це дбають придворні під наглядом королеви й членів королівської сім'ї", – наголосила інсайдерка.

Як відомо, під час резонансного інтерв'ю принц Гаррі та Меган Маркл поскаржилися на расизм у королівській родині. Це стало поштовхом для початку розслідування стосовно цього. Проте Єлизавета II не захотіла долучати до цього процесу саму пару. За словами Кеті Ніколл, це виглядає дуже дивно.

"Я думаю, це дуже показово, що Меган і Гаррі не запросили брати участь у розслідуванні звинувачень у знущаннях проти Меган. Їх навмисно тримають на відстані від цього. Пара розірвала стосунки з палацом, з придворними..." – розповідає інсайдерка.

Нагадаємо, нещодавно Меган Маркл зізналася, що в королівському палаці обговорювали колір шкіри Арчі , вона звинуватила королівську родину в расизмі. Ведуча Опра Вінфрі пізніше заявила що королева Єлизавета II й принц Філіп точно не мають стосунку до заяви про расизм. За словами інсайдерів, королева Єлизавета та принц Чарльз підтримали ідею Вільяма про публічну реакцію на інтерв'ю. Варто зазначити, що після звинувачень у расизмі королівський палац перегляне політику різноманітності.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  ЗМІ дізналися про брехню Меган Маркл та принца Гаррі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?