ЗМІ дізналися про брехню Меган Маркл та принца Гаррі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ дізналися про брехню Меган Маркл та принца Гаррі

ЗМІ дізналися про брехню Меган Маркл та принца Гаррі
Джерело:  online.ua

Під час нещодавнього резонансного інтерв'ю Опрі Вінфрі Меган Маркл заявила, що за три дні до грандіозного весілля вони з Гаррі мали таємну церемонію, на якій і зареєстрували шлюб. Проте журналістам вдалося дізнатися, що це була брехня, оскільки у свідоцтві про одруження вказана дата весілля у Віндзорському замку – 19 травня 2018 року. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  The Sun.

Головне реєстраційне бюро Великої Британії і країн Співдружності надало виданню копію свідоцтва про шлюб принца Гаррі та Меган Маркл. Цей документ підтвердив, що закохані дійсно одружилися в день видовищного королівського весілля, за яким спостерігали люди з різних куточків планети.

За словами Стівена Бортона (чиновника, який оформляв спеціальну ліцензію на шлюб) Меган Маркл "явно щось наплутала". Останній допоміг закоханим оформити документ, який згодом дозволив укласти шлюб в каплиці Святого Георгія у Віндзорі.

"Мені дуже шкода, але Меган явно спантеличена і дезінформована. Вони не одружилися трьома днями раніше на очах в архієпископа Кентерберійського. Те, що відбулося 19 травня 2018 року на очах мільйонів людей по всьому світу, було офіційним весіллям, визнаним Англіканською церквою і законом", - наголосив він.

Містер Бортон припускає, що на задньому дворі свого будинку Гаррі та Меган обмінялися "простими клятвами, які, можливо, написали самі, як це зараз модно". За його словами, це була просто репетиція.

Як стверджує Бортон, закохані не могли офіційно стати чоловіком і дружиною на території Фрогмор-хауса, адже це "несанкціоноване місце і там не було достатньо свідків". Отже, копія офіційного свідоцтва про весілля підтверджує, що фактична церемонія відбулася 19 травня 2018 року у Віндзорі, а свідками стали принц Чарльза та мама Меган Дорія Регланд. Варто звернути увагу на те, що нещодавно священник англіканської церкви також заперечив таємне весілля Меган Маркл.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка Демі Ловато представила документальний фільм "Демі Ловато: Танці з дияволом",  в якому розповіла про зґвалтування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?