Відомий дипломат США розповів про вплив Коломойського на Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий дипломат США розповів про вплив Коломойського на Зеленського

Відомий дипломат США розповів про вплив Коломойського на Зеленського

Повірений у справах Сполучених Штатів в Україні Вільям Тейлор заявив про відсутність впливу олігарха Ігоря Коломойського на ситуацію у місцевій політиці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За його словами, він не знайомий з жодним рішенням президента Володимира Зеленського, яке б могло бути результатом впливу бізнесмена.

Проте дипломат наголошує, що не може бути долученим до рішень Офісу президента, а подібний вплив може з'явитися з часом.

"Президент має бути здатним ухвалювати рішення на основі власної позиції, своєї політики, своїх очікувань, і він не має перебувати під впливом будь-якого представника великого бізнесу чи олігарха – чи то йдеться про Коломойського, чи будь-кого іншого", - підкреслив Тейлор.

Слід нагадати, що потенційний зв'язок Зеленського з Коломойським став однією з головних "чорних" тез під час президентських виборів в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Коломойський жорстко виступив проти Москви у питанні агресії на Донбасі та в Криму. Він заявив, що російській владі треба негайно залишити українську територію, т оді й не потрібна буде ніяка програма реінтеграції для ОРДЛО або ж для окупованого півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?