Зібрали манатки і валіть: Коломойський звернувся до Путіна та Ко
Категорія
Політика
Дата публікації

Зібрали манатки і валіть: Коломойський звернувся до Путіна та Ко

Зібрали манатки і валіть: Коломойський звернувся до Путіна та Ко
Джерело:  online.ua

Одіозний олігарх Ігор Коломойський вкотре назвав війну на Донбасі "громадянським конфліктом", проте цього разу наголосив, що "у гарячу форму" все переросло лише через дії Кремля, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

Він наголосив, що Москва також є "одним зі спонсорів" ситуації на Донбасі.

"Якби не було Росії і вона пішла геть, то ми б закінчили всі ці питання мирним шляхом до загального задоволення максимум за два тижні", - переконаний бізнесмен.

Також Коломойський підкреслив, що Україна – єдина неподільна унітарна держава. За його словами, якщо почати федералізацію, то "завтра почнеться парад суверенітетів".

"Є закон про особливий статус, він узгоджений мінських угодами, і його щороку продовжують. Потрібно прибрати зміни Конституції, замінити п'ятирічним перехідним періодом особливого статусу Донбасу, провести вибори на цій території під наглядом ОБСЄ", – додав бізнесмен.

Коломойський вважає, що "Росія теж може сидіти і дивитися, але не втручатися".

"Обрали всіх, кого треба, через 30 днів зібрали манатки і валіть до себе… Нічого там не треба реінтегрувати. Вам треба звалити просто, і все реінтегрується автоматично за один тиждень", – сказав олігарх.

Як повідомляв ONLINE.UA,раніше Коломойський назвав колаборантами і зрадниками кума Путіна Віктора Медведчука і його колегу по партії "Опозиційна платформа — За життя" Юрія Бойка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?