Відомий друг Путіна потрапив у лікарню з коронавірусом - що про це відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий друг Путіна потрапив у лікарню з коронавірусом - що про це відомо

Відомий друг Путіна потрапив у лікарню з коронавірусом - що про це відомо
Джерело:  online.ua

Нещодавно колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі, який відкрито дружить з Володимиром Путіним, здав позитивний тест на коронавірус. Пізніше його госпіталізували. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Rai News.

За оприлюдненими даними, відомий політик наразі знаходиться в міланській лікарні San Raffaele.

Водночас медики зауважили, клінічний стан Берлусконі не викликає занепокоєнь, присутність його у лікарні необхідна для подальшого дослідження. Експрем'єр знаходиться наразі в ізольованому блоці.

Причиною зараження може стати одна з зустрічей, які політик проводив останнього часу чи відвідування Ібіци разом з донькою.

Сам Берлусконі стверджує, що не має серйозних симптомів COVID-19 - ані лихоманки, ані жодних неприємних відчуттів, які б могли супроводжувати зараження.

Слід нагадати, Італія на початку весни стала однією з найбільш уражених інфекцією країн, там вводили, ймовірно, найбільш суворий карантин на континенті — людям забороняли навіть виходити з оселі без поважної причини, порушників штрафували.

Найбільше серед італійських регіонів постраждала Ломбардія на півночі країни, саме там знаходиться Мілан, де госпіталізували Берлусконі.

Наразі в Італії від початку пандемії зареєстрували майже 273 тисячі випадків COVID-19, інші країни вже давно "обігнали" її за рівнем поширення вірусу. Антилідером у такому рейтингу багато тижнів тримаються Сполучені Штати, де кількість хворих сягає мільйонних значень.

Як повідомляв ONLINE.UA, коронавірус COVID-19 продовжує ширитися світом та уражати відомих осіб. Нещодавно позитивний тест на інфекцію здав бразильський футболіст Неймар, він заразився разом з кількома колегами з ПСЖ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?