Зірка футболу заразився коронавірусом - що відомо про його стан
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зірка футболу заразився коронавірусом - що відомо про його стан

Зірка футболу заразився коронавірусом - що відомо про його стан
Джерело:  online.ua

Коронавірус COVID-19 продовжує ширитися світом та уражати відомих осіб. Нещодавно позитивний тест на інфекцію здав бразильський футболіст Неймар. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву французького клубу ПСЖ та медіа.

За оприлюдненими даними, одразу три гравці команди підхопили вірус.

"Троє гравців ПСЖ отримали позитивні тести на COVID-19, до них застосували відповідний санітарний протокол. Усі гравці та тренерський штаб продовжать проходити тестування найближчими днями", - заявило представництво клубу.

Згідно з відомостями ЗМІ, Неймар у компанії аргентинців Анхеля Ді Марії та Леандро Паредеса провели кілька днів на Ібіці — вже після того, як відбувся фінальний двобій Ліги чемпіонів. Сам у них діагностували COVID-19.

Тим часом Неймар відреагував на оприлюднення відомостей щодо його діагнозу. В Instagram той оприлюднив сторіс зі своїм сином та приписом.

"Ми в порядку, дякую за повідомлення", - написав зірковий футболіст.

Нагадаємо, у фіналі Ліги чемпіонів французький ПСЖ грав проти мюнхенської "Баварії". Німці здолали опонентів у напруженому матчі з рахунком 0:1 та отримали головний трофей найпрестижнішого клубного турніру Європи. Паризька команда здійснила не аби яке досягнення, коли дійшла до його фінальної стадії.

Загалом у сезоні 2019/20, який переривали на карантин через коронавірус, бразилієць провів 27 матчів за ПСЖ.

Як повідомляв ONLINE.UA, нападник ПСЖ Неймар потрапив у скрутну ситуацію напередодні фіналу  турніру. Організатори Ліги чемпіонів могли відсторонити його від вирішального двобою. Бразильська зірка футболу порушив карантинні правила, які ввели на тлі пандемії COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?