Відомий гіпермаркет з'ясував, звідки взявся скандальний антиукраїнський щоденник
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий гіпермаркет з'ясував, звідки взявся скандальний антиукраїнський щоденник

Відомий гіпермаркет з'ясував, звідки взявся скандальний антиукраїнський щоденник
Джерело:  online.ua

Мережа гіпермаркетів METRO заявила, що інцидент зі щоденником, на обкладинці якого зобразили неповну мапу України, був підлаштований. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво компанії у Facebook.

За інформацією організації, один з клієнтів придбав згаданий щоденник 11 серпня у закладі за адресою: Київ, проспект Григоренка, 43. Відповідні товари керівництво виключило з продажу після сигналів ще у середині липня.

METRO ініціювало ціле розслідування через скандал, що почався у соціальних мережах . Було з'ясовано, що "щоденник був принесений до ТЦ МЕТRO ззовні третьою особою та виставлений на полицю до інших щоденників даного виробника". Клієнт купив його буквально через пів години.

Компанія підкреслила, що має право на активний захист своєї честі і репутації, яким вона й планує користуватися.

Відповідальним за друк щоденника було видавництво "Папірус". Воно у липні пояснило, що ця продукція - брак. Помилка стала можливою через порушення у процедурі "перевірки дизайнів".

Як повідомило ONLINE.UA, в окупованому Криму місцеві українські патріоти підняли державний прапор 9 серпня. Події відбулася у місті Судак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?