Відомий кримнашист похвалив Савченко
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий кримнашист похвалив Савченко

Відомий кримнашист похвалив Савченко
Джерело:  Ехо Москви

Відомий блогер Олександр Горний, який є прихильником анексії Криму, похвалив народного депутата України  Надію Савченко  за її інтерв'ю російській радіостанції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Горного на Ехо Москви.
"З великим інтересом я послухав інтерв'ю з Надією Савченко. Отримав величезне задоволення, як від питань, так і від відповідей... Каже чітко, просто, зрозуміло. Не будь вона на Донбасі зі своєю місією примусу до миру через "громадянську війну", то я міг би її сприймати зовсім по іншому. Але я сам бачив, чим займалися ці націоналістичні загони, в одному з яких вона була... тому моє ставлення особливо сильно до неї не змінилося", - написав блогер.

Читайте також: В Україні Савченко назвали кремлівським клоунським кошмаром
Він зазначив, що йому були цікаві відповіді Савченко на питання, де вона говорить про війну, про накази і рішення.
"Треба чесно визнати, що в деяких своїх колишніх коментарях до неї я був не зовсім точний, правий і справедливий. Те що вона боєць це правда, але ми з нею як були, так і залишилися противники", - зізнався Горний.

Читайте також: Ляльководи Савченко поспішають, але проблеми будуть не тільки з нею
За його словами, дії Савченко грають на руку Кремлю.
"Савченко підриває той політичний гадючник, який склався в Україні і це дуже добре в першу чергу для самої України, але вона одиначка. Як я і припускав раніше, вона стала тим троянським конем, про який Кремль не міг і мріяти", - вважає блогер.
Горний також додав, що Росія "повинна налагодити, нехай і неофіційний діалог з Савченко. Є великий шанс, що поки її пам'ятають і чують, вона зможе надати руху тривалому мінському процесу".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Савченко в інтерв'ю російській радіостанції Ехо Москва заявила, що війну на Донбасі можна було б закінчити за два місяці, але в українській владі немає тих людей, які хотіли б це зробити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?