Відомий політик та екс-президент показав кліп на власну пісню
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий політик та екс-президент показав кліп на власну пісню

Відомий політик та екс-президент показав кліп на власну пісню
Джерело:  online.ua

Всесвітньо-відомий політик та перший президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв опублікував кліп на пісню, до якої він сам написав слова. Автором музики є композитор Алтинбек Коразбаєв. Відео з'явилося на Instagram-сторінці екс-глави країни, передаєONLINE.UA.

У відео постає сам політик, який ходить в передгір'ях, наспівуючи пісню про батьківщину. В один із моментівна голос політика накладаються голоси професійних співаків, які залишилися за кадром.

"Я побував у багатьох країнах. Але жодна з них не зрівняється з моєю юказахською землею, з трьома пагорбами біля підніжжя Алатау. Тут пройшло моє дитинство, тут моє коріння", - зазначив Назарбаєв в підписі до відео.

Користувачі мережі по-різному відреагували на творчість політика.

"Чудовий голос; в пісні так багато знаків та символів; прекрасна мелодія, проте слова занадто банальні; ваша творчість надихає людей на звершення; талановита людина талановита у всьому; чудово, коли старість не може зупинити людину в її пориваннях творити прекрасне", - пишуть люди в коментарях до ролика.

Як повідомляв ONLINE.UA, директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик вважає, що  відставка президента Казахстана Нурсултана Назарбаєва не відбулася без консультацій з Росією і Китаєм. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?