Відомий путінський нацист виявився уродженцем України: з'явилося цікаве відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий путінський нацист виявився уродженцем України: з'явилося цікаве відео

Відомий путінський нацист виявився уродженцем України: з'явилося цікаве відео
Джерело:  censor.net.ua

Командир російських найманців Дмитро Уткін з позивним "Вагнер", який воював на Донбасі і в Сирії, народився і виріс в українському селищі Смоліне Кіровоградської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Цензор.нет.
За словами заступника директора місцевої школи, Уткін жив в цьому селищі, а його син закінчив цю ж школу в минулому році.
"Він був гоноровим хлопцем. Щоб друзі у нього були? Я б не сказала, щоб він з кимось товаришував. Після школи одразу поїхав", - розповідає про Уткіна місцевий дитячий лікар.

Читайте також: Скандал з бойовиком-нацистом в Кремлі: з'явилася пікантна деталь
При цьому матері Уткіна вдома не виявилося, за словами сусідів, вона поїхала до сина.
При цьому журналісти з'ясували у сусідів і знайомих, що інженер місцевої будівельної бригади Людмила Уткіна (мати Вагнера) розлучилася з чоловіком, коли син був ще маленьким.


Після школи Уткін пішов в армію, потім вступив на навчання до військового училища в Санкт-Петербурзі, з тих пір і живе в Росії.
До недавнього часу про нього знали небагато: був військовим, пройшов Чечню, пішов на пенсію, зайнявся якимось бізнесом, матері допомагав, приїжджав регулярно. Але останнім часом тут обговорюють статті про те, що Уткін - зовсім не військовий пенсіонер. За словами знайомих з матір'ю Вагнера, вона пишається сином.
"Вона дивилася на цю фотографію, раділа. І сказала: "Куди дядько Вова скаже, туди Діма і поїде", Путін його орденом нагороджував. Потім посиділи, пообідали і розійшлися. Вона пишається цим!" - розповіла знайома матері Уткіна на ім'я Зульфія.
За її словами, "мати його після цього фото заходить в магазин до нас і каже: "Сепаратисткою мене називаєте? Я - агресор! А сепаратисти - в Луганську".
"І сміється. І погляд такий, що сперечатися ніхто не береться", - розповіла Зульфія.
Також вона додала, що зараз матері не соромно, що її син воював проти України, в якій народився і виріс. І в тому, що він займається найманством, мати проблеми не бачить, адже завжди хотіла, щоб він виїхав з селища і домігся набагато більшого.


"Вона говорить, що кожна людина має гроші, як вміє заробляти", - розповідає знайома.
Журналісти також з'ясували, що у Вагнера в Смоліному двоє дітей від різних жінок. Крім того, за слова місцевих жителів, у Вагнера є і 25-річна дочка, яка закінчила льотне училище в Кіровограді і поїхала до батька в Росію.
Про нинішню дружину Вагнера смолинцям відомо, що вона стоматолог. І у них троє спільних дітей. Молодшому - всього кілька місяців. Два жителя селища Смоліне в бесіді з журналістами стверджували, що Вагнер, який воював на Донбасі на боці бойовиків, в 2016 році приїжджав до рідного селища провідати матір.
"Ніколи не скажеш, що він якийсь там агресор. З мамою на дачу за руку йдуть, назад - теж за руку", - розповіла знайома матері Уткіна.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережу потрапило фото президента Росії Володимира Путіна з відомим нацистом Дмитром Уткіним "Вагнером", який воював на Донбасі і в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?