Відомій російській акторці заборонили в'їзд в Україну
Категорія
Культура
Дата публікації

Відомій російській акторці заборонили в'їзд в Україну

Відомій російській акторці заборонили в'їзд в Україну

Російська акторка Маргарита Аброськіна не змогла потрапити в Україну, куди прямувала заради зйомок. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За офіційними відомостями, росіянці заборонили відвідувати Україну через незаконні візити в анексований Крим. Вона прямувала до Києва з Мінська літаком.

"В аеропорту "Бориспіль" серед пасажирів рейсу з Мінська прикордонники виявили правопорушницю українського законодавства. Нею виявилася громадянка РФ - актриса, яка прилетіла в Україну на зйомки. Однак з’ясувалося, що у 2018 році росіянка незаконно відвідувала окупований її країною Кримський півострів", - пояснили у ДПСУ.

Прикордонники відправили 25-річну Аброськіну назад до столиці Білорусі. У паспорті їй зробили відповідний знак про заборону перетину українського кордону.

Загалом з усі місяці 2019 року представники ДПСУ встановили близько 5 тисяч інцидентів, пов'язаних з порушенням правил в'їзду на окуповані території.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський естрадний співак Григорій Лєпс потрапив у список персон нон грата у Латвії. Йому заборонили відвідувати балтійську країну на невизначений час. Можливою причиною стала підозра у зв'язку з мафіозними організаціями, які займаються відмиванням коштів та наркотрафіком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?