Відомий співак порадив росіянам або надягти хрестик, або зняти штани
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий співак порадив росіянам або надягти хрестик, або зняти штани

Відомий співак порадив росіянам або надягти хрестик, або зняти штани
Джерело:  Viva!

Відомий музикант і лідер групи «Танок на Майдані Конго» Олег Михайлюта (Фагот) порадив росіянам  визначитися з цінностями - обрати між духовністю і Леніним.
Про це він сказав в інтерв'ю виданню VIVA, передає ONLINE.UA.
"Якщо почитати історію, то у нас все відбувається по колу, наступаємо на одні й ті ж граблі. Але що залишається робити? Тільки вірити, вірити і діяти, а не копирсатися в носі - так нічого не вийде. Ми якось занадто яскраво почали відхаркувати «совок», а нашим російським сусідам це не подобається, вони намагаються і рибку з'їсти і на велосипеді покататися. Росіяни ж хочуть, щоб у них і церкви всюди були з духовністю і Леніна не чіпати. А так не буває: ви або хрестик зніміть, або штани надіньте", - сказав Фагот.
Також, за словами музиканта, росіяни вміють задурювати голову і кричати: «Це все наше, взагалі весь світ наш».
"Вони тільки цим і беруть, у них, крім мови, нічого свого немає", - сказав він.
Раніше повідомлялося, що у вівторок, 5 квітня, в Москві активісти партії "Інша Росія" провели ходу, вигукуючи гасло "Нам мало Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?