Відомий співак зіграє у новій "Грі престолів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий співак зіграє у новій "Грі престолів"

Відомий співак зіграє у новій "Грі престолів"
Джерело:  The Guardian

Британський співак Ед Ширан з'явиться у сьомому сезоні популярного фентезійного серіалу "Гра престолів". Музикантові дісталася епізодична роль.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.
За словами творців проекту, виконавець прийняв рішення брати участь в зйомках заради акторки Мейсі Вільямс, яка грає Арью Старк. Як стало відомо, Мейсі є давньою прихильницею музиканта, тому знімальна група довгий час вмовляла Ширана взяти участь у зйомках.
"Кілька років ми робили спроби заманити Еда в наше шоу, щоб здивувати Мейсі, і в цьому році у нас нарешті це вийшло", - сказав один з творців серіалу Девід Бениофф.
Читайте також: У мережу злили тизери нової "Гри престолів": опубліковані відео
На даний момент відомо, що співак зіграє невелику роль. Більше ніяких подробиць про його персонажа не розкривається.
Відзначимо, у Еда Ширана є досвід зйомки в кіно і серіалах. Однак співак грає тільки епізодичні ролі. Останній раз він з'явився на великому екрані у фільмі "Дитина Бріджит Джонс".
Як повідомляв ONLINE.UA, днями стало відомо, що  прем'єра сьомого сезону фантастичної саги "Гра престолів" призначена на 16 липня 2017 року.
Відомо, що в новому сезоні буде не 10 серій, як в попередніх, а лише сім. Але при цьому бюджет кожної серії нового сезону вищий, ніж бюджет серій попередніх сезонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?