Відомий український гурт припиняє існування
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий український гурт припиняє існування

Відомий український гурт припиняє існування
Джерело:  online.ua

Відомий український гурт Flёur після 17 років активної творчої діяльності оголосив про свій розпад.

Як повідомляє ONLINE.UA, таку заяву музиканти одеського колективу зробили на своїй сторінці у Facebook.

"Сімнадцятирічна історія групи вмістила в себе півтора десятка програмних, концертних і сольних альбомів. Всі вони вийшли за рамки життя групи, ставши частиною життя слухачів, можливо навіть - частиною музичного життя покоління. Після травня 2017 року група Flёur залишиться тільки у своїх альбомах, а вокалістки групи сконцентруються на роботі в сольних проектах", - йдеться у повідомленні.

Прощальні концерти колективу пройдуть у травні в Києві, Харкові та Мінську. Потім вокалістки групи Ольга Пулатова і Олена Войнаровська сконцентруються на сольних проектах.

Читайте також: Краща українська поп-група розважала росіян на Масляну: опубліковані фото і відео

Група була утворена в лютому 2000 року Ольгою Пулатовою(фортепіано, вокал, автор пісень) і Оленою Войнаровською (гітара, вокал, автор пісень). Потім до них приєдналися інші музиканти.

Самі музиканти визначають свій стиль як "кардіовейв" (cardiowave), музичні критики вважають, що це етереал, дарквейв, неокласика, дрім-поп або бароко-поп.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  популярна українська рок-група "Океан Ельзи" присвятила пісню українським воїнам, які захищають рідну країну від агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?