Відомий український ведучий вдруге став батьком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий український ведучий вдруге став батьком

Відомий український ведучий вдруге став батьком
Джерело:  Viva!

Відомий український  телеведучий і шоумен Олександр Педан  вдруге став батьком. У знаменитості народився син.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Viva!.
Радісною звісткою Педан поділився з українським журналом.
Як виявилося, Олександр ще два місяці тому вдруге став щасливим батьком. А відомо стало про це лише зараз.
Читайте також: Зірка "Кварталу 95" вперше показала двійнят: опубліковано фото
Телеведучий вважає за краще приховувати своє особисте життя від сторонніх очей. Він ніколи не виходить у світ з дружиною і не з'являється на телепроектах з донькою.
Однак для українського журналу Олександр зробив виняток і розповів, що його дружина народила йому сина. Ім'я малюка батьки поки не розголошують.
На честь цієї події Олександр та Інна разом з новонародженим сином і старшою донькою взяли участь у сімейній фотосесії, прикрасивши обкладинку його першого весняного номера.


Нагадаємо, Олександр та Інна знайомі ще зі шкільної лави. Одружилася пара в 2003 році. 25 березня 2005 у них народилася дочка Лера.
Як повідомляв ONLINE.UA,  днями популярний український виконавець MONATIK (Дмитро Монатік) підтвердив, що вже двічі є щасливим батьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?