Відомо, хто може зайняти місце Маккейна в Сенаті США
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомо, хто може зайняти місце Маккейна в Сенаті США

Відомо, хто може зайняти місце Маккейна в Сенаті США
Джерело:  online.ua

Вдова померлого від раку сенатора Джона Маккейна, Сінді, може стати його наступнецею в Сенаті США. На даний момент в лавах республіканців виникла гостра напруга на тлі дискусії щодо цього призначення, передає ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Окрім того вказано, що розглядається кандидатура колишнього сенатора від Арізони Джона Кайла, двох членів палати представників Джона Шадегга і Мета Салмона, та ще кількох політиків.

"Обрати того, хто займе місце Маккейна до 2020 року, коли відбудуться вибори сенатора від штату має губернатор Арізони Даг Дьюсі. Він уже заявив, що призначення наступника не буде доти, поки не відбудуться похорони політика. З огляду на повагу до життя і спадщини Маккейна. Вибір губернатора Арізони є надзвичайно важливим, оскільки новий тимчасово виконуючий обов'язки сенатора може потенційно мати значний вплив на розклад сил у Сенаті", - пише видання.

Прихильники Маккейна мають надію, що цю посаду обійме незалежний кандидат, який не буде боятися критикувати голову Білого дому. Варто зазначити, що деякі республіканці пропонують обрати кандидата лояльного до Дональда Трампа.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп не був запрошений на похорони американського сенатора Джона Маккейна, який помер 25 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?