Відомого російського актора не пустили в Україну - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомого російського актора не пустили в Україну - подробиці

Відомого російського актора не пустили в Україну - подробиці

Державна прикордонна служба України не дозволила в'їхати російському актору Миколі Іванову. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства та "Українську правду".

Росіянин намагався потрапити в аеропорт "Бориспіль" на рейсі з Мінська.

"Під час бесіди росіянин повідомив, що у 2018 році в'їжджав на територію ТОТ АР Крим через закриті пункти пропуску. Як стало відомо, громадянин РФ є актором, а до України прибув з метою участі у кастингу одного з серіалів", - пояснили у ДПСУ.

Прикордонники вирішили заборонити в'їзд до України актору. Заборона чинна наступні три роки.

За даними видання, йдеться про Миколу Іванова, який відзначився виконанням ролей у кіно й театрі.

Слід зазначити, що прикордонна служба з певною регулярністю фіксує спроби проїхати у країну росіян, які мають у біографії порушення, пов'язані з перетином кордону на окупованому пів острові.

Як повідомляв ONLINE.UA, заборону на в'їзд до України нещодавно отримала російська акторка Маргарита Аброськіна. Вона також скористалася маршрутом Мінськ - Київ, щоб потрапити на зйомки. Причина "бану" - відвідування анексованого Криму без дозволу української влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?