Відому топ-модель Джіджі Хадід обікрали у Греції
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відому топ-модель Джіджі Хадід обікрали у Греції

Відому топ-модель Джіджі Хадід обікрали у Греції
Джерело:  TMZ

Американську топ-модель Джіджі Хадід обікрали на відпочинку в Греції. Інцидент трапився на острові Міконос, куди три сестри Хадід – Джіджі, Белла та Алана прилетіли з друзями на літній відпочинок. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ, цінні речі зникли прямо з готельного номеру.

Джіджі розповіла, що коли вона була відсутня в номері, з нього вкрали практично усе, що представляло хоч якусь цінність. Зникли ювелірні прикраси (не дуже дорогі, за словами моделі), одяг, гаманці та навіть сонцезахисні окуляри.

Хоча дівчата викликали поліцію, у грецьких правоохоронців не з’явився особливий ентузіазм проводити розслідування справи. На думку Джіджі, крадіжка не могла статись без участі персоналу готеля, оскільки тільки у них був доступ до номеру.

Неприємний інцидент змусив Джіджі та всю її компанію скоротити відпочинок у Греції та залишити острів. За даними TMZ, дівчата замовили приватний літак і вилетіли додому в Америку. У Грецію вони приїхали не тільки заради засмаги на морі, але й для того, щоб відсвяткувати день народження старшої сестри Алани.

Пізніше у своєму додатковому аккаунті в Інстаграм  Джіджі написала, що ніколи більше туди (у Грецію) не повернеться та нікому не порадить там витрачати свої гроші:

«Don’t let insta fool u. Got robbed. Never going back lol. Wouldn’t recommend. Spend your money elsewhere».

За даними сайту Careeraddict.com, Джіджі та Белла Хадід займають 7-ме та, відповідно, 8-ме місце у десятці найбільш високооплачуваних топ-моделей світу. За підсумками 2018 року Джіджі заробила 9,5 млн доларів, її сестра Белла – 8,5 млн доларів. Лідеркою у цьому рейтингу стала представниця родини Кардашьян – Кендал Дженнер з річним доходом у 22,5 млн доларів.

Нагадаємо, що кілька днів тому Музикант гурту Tokio Hotel одружився зі знаменитою топ-моделлю Гайді Клум.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?