Видовищний матч Ліги чемпіонів опинився під загрозою - у чому причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Видовищний матч Ліги чемпіонів опинився під загрозою - у чому причина

Видовищний матч Ліги чемпіонів опинився під загрозою - у чому причина
Джерело:  online.ua

Ліга чемпіонів сезону 2019/20 може втратити один з видовищних матчів. Під загрозою опинився двобій "Манчестер Сіті" та мадридського "Реала". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Marca.

За даними видання, у Великій Британії нещодавно ввели нову карантинну норму — ізолюватися на 14 днів повинні усі люди, які приїжджають з країн "червоної" зони. У цій країні повинен відбутися матч, а от Іспанія належить саме до "червоного" списку.

Відповідно, для прибуття на 1/8 фіналу та участі у двобої іспанській команді потрібно пройти 14-денний карантин.

Планується, що зустріч на полі має відбутися 7 серпня. Наразі відомо, що представники УЄФА можуть перенести подію з території Великої Британії, аби взагалі її провести. Прийняти матч, згідно з попередніми даними, можуть Порту й Гімарайнш.

Нагадаємо, матч буде відповіддю. Попередня зустріч команд відбулася наприкінці лютого та завершилася рахунком 2:1 на користь "містян".

Сьогоденний сезон виявився для "МанСіті" вкрай важким та проблемним. Нещодавно завершилася судова суперечка, в якій клуб намагався спростувати звинувачення у порушенні фінансового фейр-плею.

Команда могла отримати дискваліфікацію на два наступні сезони єврокубків, однак суд підтримав апеляцію — штраф у 10 мільйонів євро без усунення від турнірів.

Сезон єврокубків 2019/20 планують оперативно дограти протягом серпня, щоб розпочати невдовзі новий. Пандемія COVID-19 викликала критичну затримку у кілька місяців.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий тренер ФК "Динамо" Мірча Луческу запропонував приєднатися до його штабу В’ячеславу Шевчуку. Колишній гравець "Шахтаря" неочікувано жорстко відповів румунському фахівцю та розкрив ще одну його проблему.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?