Відповідь на план Пінчука? Ще один західний лідер відмовився їхати в Давос
Категорія
Світ
Дата публікації

Відповідь на план Пінчука? Ще один західний лідер відмовився їхати в Давос

Відповідь на план Пінчука? Ще один західний лідер відмовився їхати в Давос
Джерело:  Укрінформ

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, слідом за  канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом, скасував свою участь у Всесвітньому економічному форумі в Швейцарії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.
«Прем'єр-міністр більше не планує відвідувати Давос для участі у Всесвітньому економічному форумі», - розповіли виданню в офісі прем'єр-міністра Канади.
Повідомляється, що канадський прем'єр відмовився від поїздки в Давос через необхідність зосередитися на спілкуванні з громадянами країни і подорожі по Канаді, в яку Трюдо відправиться на наступні кілька тижнів. Відзначається, що Канаду на форумі представлятиме велика делегація, до складу якої увійдуть кілька міністрів федерального уряду.
Варто зазначити, що в грудні офіс Трюдо оголосив про підготовку до візиту на Всесвітній економічний форум, тому нинішнє рішення глави канадського уряду стало несподіваним. У 2016-му році Трюдо брав участь в Форумі разом з кількома федеральними міністрами.
Читайте також: Про Донбас і Крим: український олігарх виступив з гучною заявою в західному ЗМІ
Користувачі мережі прокоментували відмову Трюдо від поїздки в Давос.



Як повідомляв ONLINE.UA,  рішення про участь президента України Петра Порошенка в заходах Всесвітнього економічного форуму в Давосі в 2017 році ще не прийнято.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?