Відправили в нокаут: Зеленський виступив з гучною критикою
Категорія
Політика
Дата публікації

Відправили в нокаут: Зеленський виступив з гучною критикою

Відправили в нокаут: Зеленський виступив з гучною критикою
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський під час виступу у Верховній Раді розкритикував Державну митну службу, яку очолював останніх місяців Максим Нефьодов. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію з зали засідань парламенту.

За словами лідера, за два місяці 2020 року показник невиконання державного бюджету досяг 16 мільярдів гривень. З них 13 належать митниці, яка не забезпечила надходження.

"Ми не маємо боятися правди і визнавати помилки. бо в день, коли ми зануримось в теплу ванну ілюзій – потоне вся країна. Контрабанда повністю не зникла. контрабанда відправила митницю в нокаут. Це потрібно змінити. Митниця має збирати не лайк у фейсбуці, а кошти в державну казну", - пояснив Зеленський.

Нагадаємо, президент на 16:00 у середу, 4 березня, скликав позачергове засідання Ради з приводу розгляду кадрових питань в Кабміні.

Новим прем'єр-міністром може стати Денис Шмигаль замість Олексія Гончарука. Слід зазначити, що під час виступу президент Зеленський відзначив здобутки чинного складу уряду, яким керував саме Гончарук.

Як повідомляв ONLINE.UA, у фракції "Слуга народу" пояснили, що наразі вони стикнулися із проблемою. В уряді залишилися "вакансії" керівників у Міністерстві освіти та науки, Міністерстві енергетики, Міністерстві культури, молоді та спорту. Також вільним залишається посада віцепрем’єра з питань економічного розвитку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?