Відродження радянської імперії неминуче: в Росії раптово згадали головну ідею Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Відродження радянської імперії неминуче: в Росії раптово згадали головну ідею Путіна

Відродження радянської імперії неминуче: в Росії раптово згадали головну ідею Путіна
Джерело:  online.ua

Відродження СРСР неминуче, так як дає великі перспективи всім країнам пострадянського простору і всі це розуміють. Але цьому перешкоджає Захід, який не зацікавлений у появі економічного конкурента. Про це заявив російський глава Володимир Путін ще в жовтні 2019 року, але тільки зараз в Росії вирішили оприлюднити його інтерв'ю, передає ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

"Долаючи якісь фобії минулого, долаючи страхи з приводу відродження Радянського Союзу і радянської імперії, все-таки розуміння того, що об'єднання зусиль на користь всім, пробиває собі дорогу неминуче. І відчуваючи ці переваги - а ці переваги відчувають всі учасники цього процесу , - ми рухаємося далі, робимо нові кроки і йдемо вперед", - зазначив Путін в інтерв'ю, яке було записано ще 1 жовтня 2019 року, але прозвучало вперше на російському телебаченні.

На думку Путіна, у всьому світі країни підвищують рівень своєї конкурентоспроможності за рахунок об'єднання, і для республік колишнього СРСР це "абсолютно природна справа", оскільки у всіх країнах "люди вільно розмовляють російською мовою і мають загальну транспортну інфраструктуру, а також енергетику і зв'язок "- а це, за словами Путіна, ще одна "колосальна перевага інтеграції ". Путін зазначив, що західні країни чинять опір такому об'єднанню, так як не хочуть зростання або збільшення можливостей свого конкурента.

"Але, а ми-то цього хочемо, тому що це шлях до підвищення добробуту наших людей", - підкреслив глава Кремля.

Слід зазначити, що Путін неодноразово називав Причорномор'я і східну частину України "споконвічно російськими територіями" і обіцяв розібратися з цим. Військові експерти переконані, що за словами Путіна криється неприкрита загрозу щодо подальшого розгортання військової агресії проти України. Вони також вважають, що для реалізації планів Путіна по відродженню СРСР йому буде необхідна вся Україна, Білорусь і Прибалтика.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін заявив про необхідність об'єднання Росії і України, заради створення глобального конкурента Європі і світу. Офіційний Київ наповнив голові Кремля, що відносини України і Росії повинні визначатиметься не геополітичними амбіціями окремих лідерів, а відносинами людей, які живуть, працюють, створюють і прагнуть до миру по обидва боки кордону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?