Відставка Данилюка: Зеленський вперше озвучив свою версію подій
Категорія
Політика
Дата публікації

Відставка Данилюка: Зеленський вперше озвучив свою версію подій

Відставка Данилюка: Зеленський вперше озвучив свою версію подій
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не згоден із твердженням Олександра Данилюка, нещодавно звільненого з посади секретаря РНБО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пряму трансляцію пресмарафону у Києві.

За словами президента, йдеться про заяву Данилюка про відсторонення через конфлікт навколо ПриватБанку.

Зеленський також підкреслив, що колишній секретар РНБО раніше бажав би посісти місце прем'єр-міністра.

Нагадаємо, журналісти першими проінформували про наміри Данилюка звільнитися з посади. Він усе спростував.

Пізніше Офіс президента офіційно заявив, що секретар РНБО звернувся до голови держави із заявою про звільнення. Володимир Зеленський не зміг у той час оперативно розглянути документ, бо перебував у Нью-Йорку на заходах Генасамблеї ООН.

Як повідомляв ONLINE.UA, Данилюк одразу після звільнення почав критикувати нову українську владу. Він стверджує, що президентська команда чинить деструктивний вплив на Зеленського, а пішов він сам, бо не хотів брати участь у політичних інтригах. Натомість він звинуватив в останніх "деяких персонажів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?