Відставка Кабміну - США та Німеччина нарешті відреагували
Категорія
Політика
Дата публікації

Відставка Кабміну - США та Німеччина нарешті відреагували

Відставка Кабміну - США та Німеччина нарешті відреагували
Джерело:  online.ua

Влада США та ФРН нарешті вирішила прокоментувати політичну ситуацію в Україні, а також перезавантаження Кабміну. Так, американські та німецькі дипломати з посольств США та Німеччини в Україні привітали новопризначеного прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з призначенням на посаду, а також подякували Олексію Гончаруку та усім його міністрам за виконану роботу та плідну співпрацю. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сторінки диппредставництв у Twitter.

"Ми вітаємо прем'єр-міністра Шмигаля з призначенням на цю посаду і сподіваємося на тісну співпрацю з ним і його колегами з Кабінету Міністрів. Ми дякуємо Олексію Гончаруку та його команді за продуктивну співпрацю протягом останніх шести місяців для підтримки партнерства Україна-США", - пишуть американські дипломати.

 Що цікаво, у схожому ключі висловилися і в посольстві ФРН в Україні.

"Велике спасибі Олексію Гончаруку і його команді за гарну співпрацю в реалізації програми реформ України. Ми готові продовжувати цю співпрацю на благо людей в Україні з Денисом Шмигалем і новим Кабінетом Міністрів", - сказано в повідомленні.

Як відомо, 4 березня український парламент на позачерговому засіданні відправив у відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука і його уряд. Цього ж дня новим очільником КМУ був призначений Денис Шмигаль. Він представив склад нового уряду, який відразу ж склав присягу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Зеленський дав нову обіцянку народу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?