Відзавтра по всій Україні - МВС виступило з попередженням
Категорія
Україна
Дата публікації

Відзавтра по всій Україні - МВС виступило з попередженням

Відзавтра по всій Україні - МВС виступило з попередженням
Джерело:  online.ua

Незабаром вулицями українських міст курсуватимуть спеціальні автомобільні патрулі — машини обладнають гучномовцями для інформування громадян. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ.

За офіційними даними, такі автомобілі вже курсують Києвом у четвер, 19 березня.

"Сьогодні у Києві, а відзавтра по всій Україні курсуватимуть вулицями міст спеціальні автомобілі ДСНС із гучномовцями та інформуватимуть людей про необхідність дотримуватися умов карантину", - додали у відомстві.

Влада рекомендує українцям не виходити на вулицю без необхідності. Також попереджається про потенційну небезпеку відвідування місць скупчення людей.

Також в МВС нагадали:
- під час перебування на вулиці одягати захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри;
- дотримуватися заходів особистої гігієни;
- дбати про близьких і рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю.

Нагадаємо, такі автомобілі вже їздять вулицями Львова. У соціальних мережах прокоментували, що ці машини водночас порадували та налякали.

Користувачі оприлюднили кілька роликів, які показали, як спецавтівки їздять пустими вулицями.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Житомирі виявили перший випадок захворювання коронавірусною інфекцією. Про це в соціальних мережах розповів мер міста Сергій Сухомлин. Він зазначив, що хворим на коронавірус виявився житель Житомира, який нещодавно повернувся з Австрії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?