Вигулюють іграшкових собак і курей: іспанці знаходять смішні приводи вийти на вулицю під час карантину
Категорія
Світ
Дата публікації

Вигулюють іграшкових собак і курей: іспанці знаходять смішні приводи вийти на вулицю під час карантину

Вигулюють іграшкових собак і курей: іспанці знаходять смішні приводи вийти на вулицю під час карантину
Джерело:  online.ua

В Іспанії введений жорсткий карантин через стрімке поширення коронавіруса. Але іспанцям складно сидіти вдома і найкмітливіші з них знаходять самі несподівані приводи, щоб вийти на вулицю. Одні з них вигулюють іграшкових собак, інші - курей, а треті і зовсім риб в акваріумі. ONLINE.UA публікує смішні фото і відео з порушуючими карантин іспанцями, які стали хітами мережі.

Тенденція знаходити несподівані приводи для виходу на вулицю в Іспанії пішла від одного спритного місцевого жителя міста Мурсія, який одягнув костюм динозавра і пішов гуляти по закритому на карантин місту. Поліція припинила його переміщення. Правоохоронці зазначили, що хоч під час карантину і можна вигулювати тварин, але до динозаврів це не відноситься.

Ще один іспанець зробив спробу прогулятися під виглядом вигулу іграшкової собаки. За порушення карантину його оштрафувала поліція.

Раз не можна гуляти з іграшковими тваринами іспанці вирішили виходити на вулицю з справжніми. Наприклад, цей іспанець вийшов на вулицю для вигулу кози. Після цього випадку правоохоронці уточнили в мережі умови карантину, в якому наголосили, що "ні канарки, ні в'єтнамські свині, ні коза не є приводами для того, щоб вийти на вулицю".

Втім, коза - це не остання тварина, яку намагалися вигуляти в Іспанії під приводом виходу з дому. У Більбао і Бетісі знайшлися більш спритні люди - вони пішли гуляти з крабом і рибою в акваріумі.

Нагадаємо, Іспанія знаходиться на другому місці по захворюваності Covid-19 в світі. На сьогоднішній день кількість хворих в цій країні досягає майже 200 тисяч осіб, в зв'язку з чим влада країни ввела жорсткий карантин і серйозні штрафи за його порушення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що британець замаскувався під кущ, щоб вийти в карантин непоміченим. Відео з людиною-кущем стало хітом мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?