Вихід Мессі з Барселони - стали відомі плани форварда
Категорія
Спорт
Дата публікації

Вихід Мессі з Барселони - стали відомі плани форварда

Вихід Мессі з Барселони - стали відомі плани форварда
Джерело:  online.ua

Між аргентинським форвардом Ліонелем Мессі й керівництвом "Барселони" триває конфлікт навколо виходу футболіста з клубу. Незабаром він може провести нові переговори щодо переходу в "Манчестер Сіті". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Times.

За оприлюдненими даними, переговори перш за все вестиме агент гравця та його батько Хорхе Мессі. Йдеться про перехід за суму в 100 мільйонів фунтів стерлінгів — близько 133 мільйонів доларів США.

Мессі-старший з'явиться в Каталонії вже цього тижня, в Барселоні він зустрінеться з президентом клубу Хосепом Бартомеу. Цей контакт запланований на середу, 2 серпня. Оточення футболіста вважає, вони зможуть дійти згоди навколо меншої суми.

Нещодавно "Ман Сіті" оголосив про готовність запропонувати аргентинцю 500 мільйонів євро, однак "Барселона" поставила вимогу про виплату 700 мільйонів як відступних. Британські видання пізніше інформували про намір каталонського клубу продати Мессі за 280 мільйонів.

Нагадаємо, у понеділок, 31 серпня, "Барселона" почала тренування для початку нового сезону Ла Ліги. Аргентинський нападник не з'явився в розташуванні клубу, чим підтвердив намір не починати новий сезон в Іспанії.

Уся професійна кар’єра в футболі для Мессі пов’язана виключно з "Барселоною". Він почав грати за цей клуб з юнацтва, його контракт, як передбачалося, триватиме щонайменше до 2021 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівники "Барселони" вирішили відповісти штрафними санкціями на бойкот Ліонеля Мессі. Клуб зріже зарплатню зіркового нападника відповідно до днів, які той пропустить на тренуваннях. Футболіст не з'явився навіть на медичному огляді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?