Віка з "НеАнгелів" вразила мережу ідеальною фігурою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Віка з "НеАнгелів" вразила мережу ідеальною фігурою

Віка з "НеАнгелів" вразила мережу ідеальною фігурою
Джерело:  online.ua

 Чарівна українська співачка Вікторія з "НеАнгелів" опублікувала у мережі серію фото, на яких постала у буденному одязі та з округлим животиком. Ці світлини одразу ж спровокували чутки про вагітність, які артистка вирішила не коментувати. Однак трохи згодом співачка вирішила поділитись з прихильниками кадрами, зробленими в сонячній Одесі. Вікторія приміряла жовтий купальник, в якому виднівся ідеальний прес зірки, передає ONLINE.UA.

"Одесо, ти завжди для мене багато важила. Це місто, в якому нас завжди чекають і люблять... Так і хочеться зараз заспівати "Ібіца – і серце стало битися частіше, і я вам всім бажаю щастя". І з розгону в море після цих рядків",– з гумором написала вона.

На інших світлинах Віка вирішила анонсувати виступ в Одесі. Перед камерою вона постала в ультракоротких шортах і білій футболці, зв'язаній на животі. Вбрання теж підкреслило струнку талію артистки, що стало черговим спростуванням новин про вагітність Вікторії з гурту "НеАнгели".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка Тіна Кароль не втомлюється балувати своїх шанувальників спокусливими знімками. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?