Виключно ліквідація. Буданов передбачив майбутню долю воєнних злочинців РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Виключно ліквідація. Буданов передбачив майбутню долю воєнних злочинців РФ

Виключно ліквідація. Буданов передбачив майбутню долю воєнних злочинців РФ
Джерело:  online.ua

Начальник ГУР МО України Кирило Буданов сказав, що до відповідальності притягнуть всіх, хто причетний до воєнних злочинів проти громадян України.

Джерело: ГУР

Буданов розповів про майбутнє російських воєнних злочинців

Генерал-майор Кирило Буданов заявив, що всіх винних очіб притягнуть до відповідальності. Він пояснив, кого має на увазі:

Росіяни, які є військовими злочинцями, які вчинили злочини проти людяності, воєнні злочини, абсолютно кримінальні злочини на кшталт групових зґвалтувань, зґвалтувань неповнолітніх, відвертих огидних убивств, - сказав він.

Буданов додав, що серед росіян є й ті, хто з патріотичних міркувань йде на співпрацю з розвідкою України.

Він зазачив, що ГУР готовий працювати з тими, хто розкаявся і готовий до змін в Росії, до виведення військ з України, до відбудови та вибачень перед українським народом.

 Відверті покидьки, зрештою, понесуть заслужену кару у будь-якій країні світу. Заслуженою карою за такі діяння може бути виключно їх ліквідація. Нічого іншого я не розглядаю. Це моя особиста думка, я її притримуюсь і буду втілювати в життя, ― підсумував Буданов.

Буданов прокоментував гучні вбивства в РФ

Раніше Буданов в інтерв’ю YahooNews сказав, що “ми вбивали росіян і будемо вбивати росіян”.

Його запитали про те, чи ГУР може бути причетним до серії вбивств та атак на території РФ та окупованого Криму.

Проте Буданов відмовився коментувати ці атаки.

Не продовжуйте цю тему. Все, що я прокоментую, це те, що ми вбивали росіян і будемо вбивати росіян будь-де на цьому світі до повної перемоги України, — сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?