Буданов заявив про наміри Генштабу РФ контролювати усі російські ПВК
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов заявив про наміри Генштабу РФ контролювати усі російські ПВК

Буданов заявив про наміри Генштабу РФ контролювати усі російські ПВК
Джерело:  online.ua

За інформацією керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, між воєннізованими підрозділами росіян не має єдності. Тому Генштаб злочинної армії РФ хоче контролювати всі російські приватні військові компанії.

Джерело: інтерв'ю очільника ГУР журналістам телеканала PBS

Як Міноборони РФ хоче взяти під контроль всі російські ПВК 

Росіяни прагнуть створити певну головну організацію, яка буде керувати та командувати всіма цими парамілітарними формуваннями, тому що, очевидно, зараз серед них немає єдності, - пояснює Буданов.

За його словами, щомісячний мобілізаційний ресурс росіян складає від 20 до 22 тис військових.

Буданов зазначив, що в України є достатня кількість власних сил та засобів для пошуку та притягнення до відповідальності всіх військових армії РФ, причетних до скоєння воєнних злочинів в Україні.

Кожен, хто здійснив воєнні злочини чи злочини проти людяності в Україні, в тому числі дуже кричущі, наприклад, групове зґвалтування чи вбивство цивільних і дітей, буде знайдений та знищений у будь-якій частині світу, - запевнив глава ГУР.

 Також очільник ГУР підтвердив свою впевненість у тому, що Росія не може затягувати війну та розпадеться.

Україна має головну мету – звільнити всі окуповані території

За словами Буданова, проведення українськими військовими контрнаступу та звільнення окупованих Росією територій є першочерговим завданням України.

Водночас керівник української воєнної розвідки погодився з оцінками офіційних осіб США, які сподіваються, що Україна, щонайменше, зможе поліпшити свої позиції вздовж лінії фронту для ураження воєнної логістики росіян на території окупованого Криму і Донбасу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?