Вилизати цареві ноги: російський репер Лігалайз вщент розніс Путіна в новому кліпі про Росію
Категорія
Культура
Дата публікації

Вилизати цареві ноги: російський репер Лігалайз вщент розніс Путіна в новому кліпі про Росію

Вилизати цареві ноги: російський репер Лігалайз вщент розніс Путіна в новому кліпі про Росію
Джерело:  online.ua

Російський репер Лігалайз (Андрій Меньшиков) презентував новий сміливий гостросоціальний кліп на пісню "Застій 2.0", який швидко став справжнім хітом мережі. У відеороботі артист співає про жахливу ситуацію, яка склалася в Росії, і навіть згадує "подвиги" Путіна в Україні, Сирії та Британії, передає ONLINE.UA.

Режисер кліпу Павло Бардін створив дуже простий і зрозумілий всім відеоряд: ОМОН з собаками, щитами, кийками і в протигазах готуються напасти на групу балерин. І ті і ті розминаються, а потім ОМОН починає діяти, як звикли вже всі росіяни.

"Прийшла пора мені записатися в русофоби, сказавши, що за порогом в моєму будинку все не слава Богу", - співає Лігалайз.

Артист не побоявся перерахувати майже всі "подвиги" Путіна: "Побільше крові, побільше Солсбері і Сирій. Більше Донбасів, Кримів - більше зла для Россії. Щоб навколо на дух взагалі нас не переносили. Щоб ми від всіх закрилися нарешті на чолі з месією", - співає він в куплеті.

В кінці він навіть згадує про роль Кадирова в Росії: "Запам'ятай, вмій просити пробачення по-чеченськи", натякаючи на те, як росіянам живеться з народами колишнього СРСР.

"БРАВО !!!!! Чудовий трек !!!! А то Баста, Наггано, ГУФ втомили своєю продажною творчістю !!!! Всім миру в застій 2.0; Ну а це шедевр - це просто БОМБА !!! Це все відразу в одному тексті: вся ситуація в країні розкрита, сказано про всіх чиновників і найголовніше, що правда !!!; Оууу, несподівано. Ліга респект! Ставте лайки поки не заблокували кліп і трек", - пишуть зворушені користувачі мережі.

Варто зазначити, що негативний коментар до нової відеороботи артиста знайти просто неможливо.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  українські активісти прийшли під посольство Російської Федерації  в Україні "привітати" очільника Кремля Володимира Путіна з днем народження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?