Він аферист: Зеленський озвучив звинувачення українському політику
Категорія
Україна
Дата публікації

Він аферист: Зеленський озвучив звинувачення українському політику

Він аферист: Зеленський озвучив звинувачення українському політику

Український лідер Володимир Зеленський виступив з черговою резонансною заявою - він вперше офіційно прокоментував гучний скандал, який нещодавно сколихнув ОП, та почав стверджувати, що брат очільника його офісу Андрія Єрмака не брав грошей за призначення людей на державні посади і що народний обранець від "Слуги народу", який опублікував так звані плівки Єрмака, насправді є аферистом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Я вважаю, що він аферист. Мені його привів Кирил з Богданом. (Лерос був радником Зеленського – ред). Вони сказали, що нормальний парєнь. Я сказав – добре. Це про довіру. Ти ж запитував про довіру. Я довіряю, і Кирил йому довіряв", - пояснив український лідер.

Окрім того, президент наголосив, що у нього " довірливі стосунки" з Єрмаком, і він вважає, що Єрмак на своїй посаді все робить правильно, все встигає. За словами Володимира Зеленського, плівки за участі брата керівника ОПУ є "порожньою справою", бо Єрмак "не взяв грошей". Глава держави зазначає, що не уявляє, "що б Єрмак собі б зробив, якби його брат десь щось взяв". Журналісти поцікавилися, чи бачив він відео з братом Єрмака і чи чув, що він там говорить, український лідер також наголосив, що той "нічого не брав", мовляв, він "просто болтун", і "це його велика помилка".

Володимир Зеленський додав, що сам Денис Єрмак "завжди хотів якось допомагати: побіг в АТО, воював там, допомагав, там він волонтер", потім, коли помітив, що "щось не те в Укрзалізниці", то пропонував знайти "нормальних людей", бо "він така людина".

Варто нагадати, що нещодавно нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос неочікувано для всіх заявив, що вже передав у НАБУ відомості, які свідчать про корупційну діяльність глави ОП Андрія Єрмака, його кума нардепа Миколи Тищенка та колишнього депутата Київради Дениса Комарницького.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Гео Лерос запевняв,  що під час зустрічі малої фракції "Слуги народу" очільник ОПУ Андрій Єрмак півтори години "зомбував" його колег.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?