Він був першим Джеймсом Бондом. Помер легендарний актор Шон Коннері
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Він був першим Джеймсом Бондом. Помер легендарний актор Шон Коннері

Він був першим Джеймсом Бондом. Помер легендарний актор Шон Коннері
Джерело:  online.ua

31 жовтня світ приголомшила трагічна новина - помер оскароносний актор Шон Коннері, широко відомий глядачам за роллю в популярному фільмі про Агента 007. Він був першим секретним агентом Джеймсом Бондом. Останні десять років Коннері не з'являвся на публіці, так як втомився від уваги оточуючих. Він переїхав з дружиною на Багамські острови, де і помер на 91-му році життя. Причиною смерті Шона стали проблеми зі здоров'ям, які він намагався не афішувати. Що відомо на даний момент про смерть Шона Коннері, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

У виданні уточнили, що Шон Коннері помер вночі уві сні. У цей момент поруч з ним була дружина. Відзначається, що до смерті актор хворів. Важливо відзначити, що Коннері ще з середини 90-х мав серйозні проблеми зі здоров'ям - він боровся з раком горла, а десять років тому зізнався, що і з серцем у нього не все в порядку.

Нагадаємо, Шон Коннері народився 25 серпня 1930 годав Шотландії в сім'ї простого робітника і прибиральниці. На шляху до акторської кар'єри йому довелося попрацювати молочником і відслужити в лавах Королівського військово-морського флоту Великої Британії. Складне детсво і юність не завадили йому стати легендарним актором, якому вдалося завоювати Оскар за роль у фільмі "Недоторканні", дві премії BAFTA і три "Золотих глобуси". За свою кар'єру піввікову кар'єру Шон Коннері зіграв у десятках фільмів і телесеріалів. Акторську кар'єру Коннері завершив в 2003 році - після виходу фільму "Ліга видатних джентльменів", в якому він виконав головну роль.

Фільмографія Шона Коннері починається з 1958 року. Але справжня популярність прийшла до нього після того, як він знявся в перших п'яти фільмах про секретного агента Джеймса Бонда - "Доктор Ноу" (1962), "З Росії з любов'ю" (1963), "Голдфінгер" (1964), "Кульова блискавка "(1965) і" Живеш тільки двічі "(1967). Потім його в бондіані замінив Джордж Лезенбі, але фільм з ним вийшов провальним. У 1971 році, у фільмі про агента ОО7 "Діаманти назавжди" роль Джеймса Бонда знову зіграв Шон Коннері. У 1983 році, у віці 53років, актор останній раз зіграв Джеймса Бонда у фільмі "Ніколи не говори «ніколи»".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що помер актор Чедвік Боузман, який зіграв головну роль у фільмі Чорна пантера. Боузман помер у віці 43 років у Лос-Анджелесі після тривалої хвороби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?