"Він коїть незворотнє": Зеленський неочікувано звернувся до Верховної Ради - відео
Категорія
Політика
Дата публікації

"Він коїть незворотнє": Зеленський неочікувано звернувся до Верховної Ради - відео

"Він коїть незворотнє": Зеленський неочікувано звернувся до Верховної Ради - відео
Джерело:  online.ua

Новообраний президент Володимир Зеленський звернувся до Верховної ради з вимогою ухвалити дату інавгурації 19 травня. Дане відеозвернення опубліковане у Facebook Команди Зеленського, передає ONLINE.UA.

Політик зауважив, що зараз нардепи діють виключно у своїх інтересах, бояться розпуску Ради і затягують призначення дати інавгурації.

"І доки ви трясетесь за свої мандати, колишній президент Порошенко коїть незворотнє: він робить активні перестановки у вищому командуванні армії, намагається пропихнути свого голову Нацради з питань радіо і телебачення, призначає суддів Верховного суду, серед яких юрист Рошена, судді Майдану та родичі пана Ківалова", - сказав він.

Окрім того, Зеленський нагадав про те, що Порошенко роздає звання генерала та дав звання героя України голові Служби безпеки України Василю Грицаку.

"Але я розумію, що марно щось говорити людині, яка каже: "Я готовий підставити плече", а сама тримає дві дулі в кишені. Це нагадує мені туриста у єгипетському готелі: завтра додому, валізи спаковані, номер вже прибрали і нормально вихована людина чекає трансферу в аеропорт. Але не Порошенко. Він ніяк не зупиниться. Він тягне рушники, тапочки і тягне усе підряд зі шведського столу. Я вас дуже прошу: здайте ключ, розрахуйтеся за міні-бар і вперед. Вам ще митницю і паспортний контроль проходити", - звернувся він до Порошенка.

Після цього новообраний президент звернувся і до ВРУ.

"Саме тому я звертаюся до Верховної ради. Найближчого засідання ви повинні призначити дату інавгурації на 19 травня. Цього вимагаю не я. Цього вимагає народ України, в інтересах якого ви присягали. Ви повинні зупинити ці політичні судоми кульгавої качки... Думайте, будь ласка, не про депутатський ксіви, думайте про Україну. 19 травня. Голосуйте", - підсумував Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський визначиться із призначеннями  тоді, коли матиме доступ до баз даних Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ та Національного агентства з питань запобігання корупції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?