Він може викручувати руки Путіну: експерт здивував пронозом щодо нормандських переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Він може викручувати руки Путіну: експерт здивував пронозом щодо нормандських переговорів

Він може викручувати руки Путіну: експерт здивував пронозом щодо нормандських переговорів
Джерело:  online.ua

Міжнародний оглядач Іван Яковина здивував прогнозом щодо можливих результатів саміту у нормандському форматі. На його думку, сьогодні у Парижі у Володимира Зеленського набагато краща позиція, ніж у Путіна. За словами експерта, очільнику Кремля вибори на Донбасі потрібні набагато більше, ніж українському.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Іван Яковина звертає увагу на те, що Зеленський зараз має усі можливості, аби викручувати руки Володимиру Путіну. Окрім того, він наголосив, що очільник Кремля любить, коли якісь неприємні для нього речі трапляються не під прицілом телекамер, а трохи пізніше.

"Зеленському треба дуже постаратися, щоб профукати цю ситуацію та розвернути її не в бік України. Думаю, він на таке не піде... У гіршому випадку після нормандської зустрічі взагалі нічого не зміниться, а у кращому – Україна отримає те, що хоче", - каже оглядач.

Яковина підкреслив, що не варто обговорювати можливість проведення виборів на Донбасі, поки там у повному об'ємі не буде встановлена українська влада.

"Формально зустріч завершиться нічим. Але фактично вони домовляться про те, що Росія буде потихенько виводити свої війська та людей з Донбасу, надаючи їм російське громадянство. Вони переїжджатимуть в РФ. На цьому все й закінчиться", – поділився своєю думкою експерт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Макрона зробили попередження для всіх, хто слідкує за останніми політичними подіями у Парижі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?