"Він не смішний": друг Зеленського розповів, який новообраний президент насправді
Категорія
Політика
Дата публікації

"Він не смішний": друг Зеленського розповів, який новообраний президент насправді

"Він не смішний": друг Зеленського розповів, який новообраний президент насправді
Джерело:  online.ua

Співвласник студії "Квартал 95" Борис Шефір, відповідаючи на питання журналістів на площі Конституції у Києві, зізнався, що новообраний президент Володимир Зеленський в житті взагалі не смішний, він радше дотепний, передає ONLINE.UA.

"Взагалі він не смішний, якщо чесно. Він смішний у своїх ролях, а в житті він скоріше дотепний, а не смішний", - сказав він.

Шефір запевнив, що над дотепними зазвичай не сміються.

 "Смішний – це той, хто не розуміє, що відбувається, який ображається на інших. Тому над Вовою поки жартувати не вийшло", - додав співвласник студії "Квартал 95".

Зазначимо, що український дипломат і громадський діяч Вадим Трюхан прогнозує, що саме за президентства Володимира Зеленського російський президент Володимир Путін піде на поступки. Як відомо, саме розміщення миротворчої місії ООН на Донбасі ймовірно стане темою переговорів двох президентів.

Експерт переконаний, що команда Зеленського дипломатичним шляхом знайде інструменти, які забезпечать припинення вогню на лінії зіткнення. Зараз на перший план виходить давня ідея Володимира Путіна, який в принципі погоджувався на те, щоб розмістити миротворчу місію безпосередньо на лінії зіткнення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше заява представника команди Зеленського Святослава Юраша про намір нового президента продовжити курс в НАТО та ЕС викликала неабиякий резонанс в Росії. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?