Він ніколи не помилявся: відомий історик відповів, хто стане новим президентом США
Категорія
Політика
Дата публікації

Він ніколи не помилявся: відомий історик відповів, хто стане новим президентом США

Він ніколи не помилявся: відомий історик відповів, хто стане новим президентом США
Джерело:  online.ua

Відомий американський професор історії Аллан Ліхтман, якого міжнародна спільнота знає як експерта, який безпомилково може спрогнозувати результатів виборів в США, заявив, що новим очільником Білого дому стане кандидат від Демократичної партії Джозеф Байден. Не можна не згадати про те, що 4 роки тому саме Ліхтман був одним з небагатьох аналітиків, хто пророкував перемогу Дональда Трампа над Гілларі Клінтон. Що важливо розуміти, це не був його перший успішний прогноз — Ліхтман безпомилково називає майбутнього мешканця Білого дому уже 36 років поспіль. Тож, якщо Джо Байден дійсно переможе на виборах, для американського професора це буде вже десятий успішний прогноз, передає ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Що цікаво, щб визначити нового переможця історик використовує власну систему "13 ключів до Білого дому".

"Секрет полягає в тому, щоб стежити за загальною картиною сили і продуктивності діючого президента. Не звертаючи уваги на опитування, аналітику, щоденні зльоти і падіння кампанії. І це те, що вимірюють мої "ключі". Загальну картину", — розповів про свій секретний метод Аллан Ліхтман.

Для багатьох ця модель може здатися простою і поверхневою, оскільки в ній немає жодних громіздких формул. Історик звертає увагу на ключові параметри, які в сумі визначають підсумок президентських виборів в певний період розвитку країни. За словами експерта, ці ключі відображають силу тієї партії, чий представник займає Білий дім. Кожен ключ — це твердження, за яке ставиться "1 бал" в разі його істинності і "0 балів", якщо воно хибне.

"Якщо "1" зустрічається шість і більше разів, перемогу здобуде діюча партія. Якщо відповідь на шість або більше тверджень "0", виборці виступлять проти партії влади. Питання стосуються економіки, хвилювань в країні, скандалів, перемог або невдач кандидатів, а також їх особистої харизми", — йдеться в повідомленні.

Аллан Ліхтман назвав декілька прикладів таких "ключів": в країні відсутні масштабні соціальні хвилювання; діюча адміністрація не була втягнута в гучний скандал; після проміжних виборів партія президента збільшила число місць в палаті представників; економіка не перебуває в стані рецесії. Неважко здогатися, що адміністрація Трампа уже знаходиться не в кращому становищі, тому переможцем, як стверджує професор, стане саме Джо Байден.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політолог пояснив, чому Джо Байден вже почав готуватися до своєї поразки на виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?