Він піде до кінця: Сенцов вперше після вироку зустрівся з сестрою
Категорія
Україна
Дата публікації

Він піде до кінця: Сенцов вперше після вироку зустрівся з сестрою

Він піде до кінця: Сенцов вперше після вироку зустрівся з сестрою
Джерело:  online.ua

Двоюрідна сестра українського політв’язня Олега Сенцова Наталія Каплан зустрілася з ним у російській колонії в Лабитнангі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Громадське.

Вона розповіла, що за час голодування українець втратив 15 кілограмів і зараз важить 75 кг при зрості 190 см.

"Я була на побаченні з Олегом Сенцовим, проговорили ми з ним дві години. Це було короткострокове побачення... Він дуже вдячний, що так багато дій довкола його імені, що люди не опускають руки і продовжують боротися. Але водночас, він дуже розчарований, що дуже мало уваги іншим політв’язням і вважає, що якщо звільнять його одного, це буде повний провал", - розповіла Каплан.

Варто зазначити, що востаннє сестра бачила Сенцова під час оголошення йому вироку у Ростові-на-Дону у 2014-му році. Каплан зазначила,  що його здоров’я на сьогодні задовільне, стан змінюється, аналізи не дуже хороші, але "нічого критичного немає".

"Найважчий період – перші три тижні голодування. Зараз йому ставлять крапельниці. Без них він би вже не вижив... Брат не збирається припиняти голодування та сказав, що піде до кінця і вірить в перемогу", - додала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що доступ української та російської омбудсменок до в’язнів повинен відбуватися синхронно і на принципах взаємності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?