Він повертається - Макрон зробив шокуюче попередження про загрозу
Категорія
Світ
Дата публікації

Він повертається - Макрон зробив шокуюче попередження про загрозу

Він повертається - Макрон зробив шокуюче попередження про загрозу
Джерело:  online.ua

Французька влада помітила ознаки нової хвилі епідемії коронавірусу COVID-19. Із застереженням виступив особисто президент Еммануель Макрон. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканали France 2 та TF.

За його словами, наразі можна спостерігати невизначену ситуацію.

"У нас є ознаки, того що коронавірус все ж таки потроху повертається.. Зіткнувшись із цим, ми повинні бути готовими", - підкреслив Макрон.

Він анонсував доручення уряду щодо затвердження правил з обов'язкового використання масок у закритих громадських місцях. Також певні ініціативи плануються у сфері тестування.

"Ми дозволимо кожній людині без рецепта лікаря, навіть коли у нього немає симптомів, пройти тестування. У нас багато можливостей зробити це", - додав Макрон.

Водночас він відверто розповів, що не готовий приймати хлорохін, якщо отримає позитивний тест на COVID-19. Він зауважив, питання щодо його доцільності лишається відкритим, однак він як президент не бажає дискутувати й залишає такі обговорення науковим фахівцям.

Нагадаємо, станом на вівторок, 14 липня, на території Франції виявили майже 200 тисяч інфікованих COVID-19 осіб. З них вже померли майже 30 тисяч. Загальна кількість випадків у світі сягає понад 13 мільйонів, а смертельних з них - 573 тисячі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у червні Макрон виступив з гучною та довгоочікуваною заявою — він офіційно повідомив про першу перемогу у боротьбі з коронавірусом у Франції. Окрім того, він анонсував наступні пом’якшення карантину в країні. Згідно з останніми даними, уже з понеділка, 15 червня, вся територія Франції оголошена "зеленою зоною" з точки зору епідеміологічної ситуації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?