У Кремлі зізналися, як насправді ставляться до Навального
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі зізналися, як насправді ставляться до Навального

У Кремлі зізналися, як насправді ставляться до Навального
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва ніяк не може заспокоїтися після того, як російський опозиціонер Олексій Навальний знайшов та оприлюднив нові докази того, що ФСБ РФ безпосередньо причетна до скандального отруєння політика "Новачком". Як відомо, останній подзвонив Костянтину Кудрявцеву, який є одним з учасників спецоперації, і той фактично підтвердив, що Навального хотіли вбити за допомогою отрути "Новачок". На останні події миттєво відреагував незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков. Він почав стверджувати, що у головного ворога Володимира Путіна просто "манія переслідування і величі", а також запевняв журналістів, що нове відео політика із красномовними доказами навіть не дивився, передає ONLINE.UA.

"Ну слухайте, у нас звичайно немає часу дивитися такі матеріали. Розумієте, в цілому роботи вистачає. На відсутність роботи не скаржимося. Але я вам що можу сказати, так трохи зловживаючи і напевно дозволю собі висловити особисту точку зору, яку я зазвичай не висловлюю, бо не маю на це право. В цілому можна, звичайно, сказати, що у хворого спостерігається яскраво виражена манія переслідування. Можна також чітко встановити певні прояви манії величі. Тому що, як кажуть, він себе навіть порівнює з Ісусом. Ну і в іншому, звичайно, вже прояви по Фрейду. Така зацикленість на гульфіковой зоні, власне, і так далі. Так, напевно, і треба ставитися до цього", — виступив з коментарем з цього приводу представник Володимира Путіна.

Не можна також не згадати про те, що на нове скандальне відео очільника російської опозиції також відреагувала Федеральна служба безпеки Росії. ФСБ РФ назвала підробкою опубліковану телефонну розмову Навального з його можливим отруйником, який є співробітником ФСБ. Спецслужби також почали запевняти росіян, що це було б неможливо без підтримки іноземних спецслужб. Що важливо розуміти, команда очільника Кремля Володимира Путіна доволі часто звинувачує Навального у тому, що він нібито співпрацює із Заходом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що поплічники Путіна почали затримувати прихильників Олексія Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?