"Він уже не хоче Донбас": експерт розповів, чого далі можна чекати від Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

"Він уже не хоче Донбас": експерт розповів, чого далі можна чекати від Путіна

"Він уже не хоче Донбас": експерт розповів, чого далі можна чекати від Путіна

Колишній депутат Державної Думи Росії та політичний експерт Ілля Пономарьов вважає, що врегулювання ситуації на Донбасі, де п'ятий рік триває російсько-українська війна, може статися ще під час перебування при владі у Росії Володимира Путіна, передає ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".

За його словами, очільник Кремля хоче розміняти на щось врегулювання конфлікту на Сході України, або зробити так, щоби зберегти обличчя Москві.

"Донбас сам Путін не хоче. І там врегулювання може статися ще за путінської влади. Вони б хотіли або на щось це розміняти, або зробити такі кроки, які дозволили б Кремлю зберегти обличчя при врегулюванні. Якщо не впиратися в ці Мінські угоди, то війну на тій території можна припинити", – заявив Пономарьов.

Окрім того, експерт переконує, що введення миротворців на Донбас є реальним. Україна може домогтися присутності місії на окупованих територіях навіть за посередництва США, які мають спільну з Києвом позицію.

Водночас, питання незаконно анексованого Криму буде вирішене лише після зміни влади у Росії.

"Крим – це дійсно питання буде вирішене тільки тоді, коли зміниться влада в Кремлі. Це буде дуже болюча тема, але я впевнений, що ми її все одно вирішимо", – підсумував екс-депутат РФ.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше експерт пояснив, чому Донбас - це велика помилка Путіна. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?