Він ворог всіх вільних людей: Сенцов підказав росіянам, як зупинити беззаконня Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Він ворог всіх вільних людей: Сенцов підказав росіянам, як зупинити беззаконня Путіна

Він ворог всіх вільних людей: Сенцов підказав росіянам, як зупинити беззаконня Путіна
Джерело:  online.ua

Колишній український політв'язень Олег Сенцов порадив російським опозиціонерам активно протидіяти режиму Путіна. Він вважає, що росіянам, які вважають Крим частиною України, а Путіна ворогом всіх вільних людей, потрібно нести покришки і підпалювати їх. З такою заявою Сенцов виступив на форумі російської опозиції, який проходив в Литві, передає ONLINE.UA.

"Несіть покришки. А потім? А потім запалюйте!", - навів Сенцов короткі тези свого виступу на зустрічі з російськими опозиціонерами, яка проходила на тему "Що робити в Росії?".

Нагадаємо, Олег Сенцов пробув в російському полоні майже п'ять років. У 2015 році окупанти Криму незаконно засудили його до 20 років позбавлення волі нібито за тероризм. 7 вересня 2019 року між Україною і РФ відбувся масштабний обмін полоненими за формулою "35 на 35". Олег Сецнов був в списку українців, які повернулися додому.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що звільнений з російського полону український режисер Олег Сенцов пояснив, чому в одному з інтерв'ю німецькому виданню Der Spiegel назвав росіян "братами" українців. Він вважає, що "дивно заперечувати родинне походження українського та російського народів, як і намагатися вибудувати українську націю по чистоті крові або не помічати, що ми всі різні і об'єднані насамперед любов'ю до України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?