Він його підірве - в МВС шокували заявою про захоплення автобусу в Луцьку
Категорія
Україна
Дата публікації

Він його підірве - в МВС шокували заявою про захоплення автобусу в Луцьку

Він його підірве - в МВС шокували заявою про захоплення автобусу в Луцьку
Джерело:  online.ua

Злочинець за псевдо Максим Плохой, який захопив автобус із заручниками у Луцьку, не випускає людей близько 9 годин. Заручники не отримували їжу чи воду протягом згаданого часу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву заступника голови МВС Антона Геращенка.

За його словами, злочинець відверто нехтує потребами своїх жертв.

"Психологічний стан у цього порушника, як і у будь-якої людини, що наражає на небезпеку життя інших людей. Він досі не дав можливості передати воду й продукти харчування для заручників", - наголосив Геращенко.

Посадовець зауважив, що прикладом для поведінки злочинця могли стати кінобойовики.

"Напевно, надивився різних фільмів про захоплення заручників і заявляє, що якщо хтось підходитиме близько до автобусу, то він його підірве", - додав заступник міністра.

Наразі в МВС немає чітких відомостей про психічні розлади у винуватця інциденту. Відомо, що серед заручників є дві жінки. Усі бранці знаходяться у скрутному положенні, навіть не можуть вийти "за природними потребами".

Нагадаємо, захоплення автобусу з людьми сталося після 9-ї ранку у вівторок, 21 липня. Злочинцем виявився житель Дубно, який невдоволений сьогоденною політичною системою в Україні.

У соціальних мережах він поширив свої вимоги. Вони полягають у тому, що кілька політиків та олігархів повинні публічно визнати себе так званими терористами у законі, а президент Володимир Зеленський повинен закликати усіх дивитися фільм "Земляни" 2005 року. Це стрічка про знущання та експлуатацію тварин людством.

Як повідомляв ONLINE.UA, правоохоронці почали активні переговори зі злочинцем, який захопив автобус із заручниками в Луцьку. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який терміново прибув до міста, оголосив перші результати. За словами міністра, заручники цілі, з ними усе гаразд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?