Він заперечує реальність: у ДБР висміяли резонансні заяви Порошенка
Категорія
Україна
Дата публікації

Він заперечує реальність: у ДБР висміяли резонансні заяви Порошенка

Він заперечує реальність: у ДБР висміяли резонансні заяви Порошенка
Джерело:  online.ua

Директор державного бюро розслідувань Роман Труба стверджує, що його відомство розслідує 11 кримінальних проваджень щодо Петра Порошенка, а п’ятий президент заперечує дійсність, коли каже, що таких справ немає, передає ONLINE.UA.

"В останньому інтерв’ю (інтерв’ю УП, оприлюднене 30 липня – ред.) Петро Олексійович протирічить сам собі, обравши дивну тактику інформаційного захисту. Він говорить, що не отримував повістки на допит, але при цьому його адвокат просить перенести допит на декілька тижнів. Говорить, що Директор ДБР не повинен втручатися у перебіг слідства, і йде до мого кабінету – разом з народним депутатом, прес-секретарем та охороною – з вимогою провести допит тут і зараз", - розповів Труба.

 Окрім того, Порошенко каже про "дивні і дурні запитання слідчих", та стверджує, що проваджень в ДБР не існує.

"Що означає це уперте заперечення дійсності? Провадження є, їх 11, і Петро Олексійович про це добре знає. Чорне не стане білим, навіть якщо про це впевнено заявляти", - додав Труба.

Нагадаємо, що 25 липня колишній президент України Петро Порошенко приїхав у Державне бюро розслідувань. Політик поскаржився на те, що через допит переніс важливу міжнародну зустріч.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше глава держави Володимир  Зеленський повідомив, що до правоохоронних органів передана ще одна справа щодо розкрадань  в оборонній промисловості за часів президентства Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?